Interactie

Wat we allemaal doen met interactie

Interactie

Online, interactief, responsive, adaptive, mobile, UX, UI, social media, SEO, SEA, Analytics, AdWords, display advertising, Canvas. Ben je er nog? En je wilde alleen maar een mooie website en iets met social media…

Buro voor de Boeg houdt het ook online graag helder!

Het effectief bereiken en betrekken van jouw doelgroep staat centraal. We nemen je stap voor stap mee naar de beste oplossing. Die kan soms iets anders zijn dan je aanvankelijke vraag. Niet omdat we zo graag eigenwijs willen zijn, maar juist omdat jouw doelstellingen en doelgroep soms om een andere, betere oplossing vragen. Daarbij spelen bovenstaande (technische) termen een belangrijke rol voor onze specialisten. En dat merk je, want onze online oplossingen werken voor jouw doelgroep. En zijn heel gebruiksvriendelijk, en binnen budget, voor jou.

Buro voor de Boeg heeft alles in huis om jouw online projecten van start tot en met oplevering, en ook lang daarna, te realiseren:

  • Strategie en concept
  • Online marketing
  • Design en techniek
  • Hosting en ondersteuning
  • Content en community management

Bovendien beschikken we over een eigen dedicated server, waardoor we technische zaken efficiënt kunnen realiseren en eventuele storingen snel kunnen oplossen.

We komen graag eens kennismaken en onze online aanpak met je delen. Je bent ook van harte welkom in ons kantoor met uitzicht op de Erasmusbrug en de Nieuwe Maas!