Uw communicatiebureau in Rotterdam?

Het communicatiebureau Buro voor de Boeg onderneemt vanuit het hart van Rotterdam. Met een uitzicht op Hotel New York, de Erasmusbrug, De Maas, Het Noordereiland en het Witte Huis: heel Rotterdam is bij ons in beeld! Natuurlijk ook ‘ons’ monument de Boeg staat permanent en fier in ons blikveld. Metrostation Leuvehaven is permanent beschikbaar voor alle opdrachtgevers die slim gebruik maken van ons prachtige OV. En onze ‘privé’ parkeergarage onder de Erasmusbrug heeft altijd ruimte voor tientallen auto’s, dus u snapt: we zijn echt gelukkig en op onze plek, midden in Rotterdam.

Rotterdam is natuurlijk bepalend voor onze aanpak. Gewoon, nuchter en pragmatisch. Waarbij de kwaliteit van het gerealiseerde telt. En we dus nooit meer zullen beloven dan we kunnen waarmaken.

Rotterdams van nature

Rotterdamse opdrachtgevers weten dat ook te waarderen. We dragen/droegen bij aan het succes van de gemeente Rotterdam, Rotterdam The Hague Airport, De Koopgoot, Woonstad, Woonbron, Vestia, OVG, WEST507 en het Scheepvaartkwartier.

Nationaal trackrecord

Als communicatiebureau heeft Buro voor de Boeg ook buiten Rotterdam een prachtig trackrecord. Want de Rotterdamse aanpak overtuigd ook landelijke opdrachtgevers. En onze campagnes boeken successen in heel Nederland. Van Den Haag tot Arnhem, van Heerlen tot Emmen, van Antwerpen tot Amsterdam. Overal is onze aanpak niet standaard, maar overal houden we wel ons dogma “leveren” in stand. Want door communicatiebureaus wordt (vooral buiten Rotterdam) veel beloofd, maar wij maken het liever gewoon waar.

Opdrachtgevers zoals CBRE, Het Gelders Orkest, Macaza, Trombosestichting, Vebego, Hago zijn bij Buro voor de Boeg graag geziene gasten. En ze komen graag voor het uitzicht op Rotterdam. Daar vinden ze een inspirerend vooruitzicht op hun merken en producten. Onderscheidende proposities en doeltreffende uitwerkingen….

Buro voor de Boeg is een Rotterdams communicatiebureau met het hart op de juiste plaats en de creativiteit in de genen.