Gers, groos, bijzonder, trots.

Gers, groos, bijzonder, trots.

Er zijn gedenkwaardige momenten in de geschiedenis van een bureau. En voor ons is dit er één.

We hebben een samenwerkingsovereenkomst mogen tekenen met de Gemeente Rotterdam. De uitkomst van een langdurige Europese Aanbesteding die gestart is met 87 bureaus en combinaties uit heel Nederland. Vanaf 1 juni 2017 kan de Gemeente Rotterdam kiezen om te werken met 10 creatieve communicatiepartners. En op dat lijstje staat de komende jaren dus ook Buro voor de Boeg.

Het was voor ons een uiterst leuke kans om ons binnen de gemeente te presenteren, het waren hele mooie cases. Met onze uurtarieven zaten we natuurlijk helemaal goed, maar uiteindelijk ging het voornamelijk om de kwaliteit. En daarmee zijn we op een gedeelde derde plaats geëindigd.

Wat dit voor ons gaat betekenen? Geen idee. Er is geen enkele garantie op klussen, omzet of wat dan ook. Natuurlijk niet. Maar binnen deze (en elke) gemeente is er een aantal klussen en opdrachten die op ons lijf zijn geschreven. Zoals citymarketing en vastgoedcommunicatie. In de aanbesteding hebben we ons overigens van een hele andere, veel meer sociale kant laten zien, want allround zijn we. En juist de wat lastigere klussen: daar zetten we graag onze tanden in. Zonder ze stuk te bijten.

Kortom… We zijn gewoon heel blij en trots. Nu al. En dan moeten de klussen en creatieve uitingen nog komen. We zijn er helemaal klaar voor. We vinden het gers om ook op deze wijze een bijdrage aan onze stad te leveren. Daar zijn we ouderwets groos mee!