Wonen in Feyenoord City 2.0: Buro voor de Boeg wint pitch!

Wonen in Feyenoord City 2.0: Buro voor de Boeg wint pitch!

Rotterdam werkt aan masterplan Feyenoord City 2.0. En Buro voor de Boeg mag zich storten op het nieuwe wonen in de nieuwste versie van Feyenoord City! Altijd leuk om een pitch te winnen binnen ons specialisme vastgoedmarketing, projectcommunicatie en gebiedscommunicatie. Maar zeker winnen in je eigen stad is toch superspeciaal… Deze opdracht heeft een beetje van alles, maar veel van wonen. Deze nieuwe stad aan de rivier krijgt duizenden woonkansen op schitterende plekken aan de rivier, aan de Laan op Zuid en ook aan de Collosseumweg. Met name dit laatste project is al hoog, lang én breed uitgewerkt en wacht op de procedures. We kunnen niet wachten, we hebben die woningen ook hard nodig!

De opdracht voor deze nieuwe positioneringen van meerdere woongebieden en woonprojecten wordt vergeven door OCFC, de ontwikkelcombinatie van AM en Heijmans. Deze twee ontwikkelaars zijn onderdeel van Stigam, de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas.

Feyenoord City is voor Buro voor de Boeg geen onbekende. We hebben het eerste officiële woonproject van Feyenoord City al in de markt gezet voor penvoerder AM. Op dit moment is de bouw vergevorderd, en de verkoop is zo goed als afgerond. Onze naam voor dit project ‘Imagine‘ was zeer geïnspireerd door de gebiedspositionering ‘Ik zie het voor me’.