Vacature: Ondernemende online marketeer

Welke online-marketeer/content-specialist heeft een mooie baan voor de boeg?
We zoeken versterking met een bedreven en gedreven adviseur die onze online campagnes gaat beheren, verbeteren en rapporteren. Daarnaast bieden we je ook alle vrijheid om mee te denken in de content, de campagnes en de concepten die we voor onze klanten online, maar zeker ook offline de wereld in mogen brengen.

Meebouwen aan succes
Wij zoeken iemand met wellicht enige werkervaring, en ook graag strategisch advies geeft én de ruimte voelt en pakt om campagnes zelfstandig te organiseren. Binnen Buro voor de Boeg werken we niet met functieprofielen, we vinden juist dat je je moet kunnen inzetten en ontwikkelen op punten waarin je goed bent én die je leuk vindt. Ook moet er ruimte zijn voor groei.

Geen functieprofiel, wel een -omschrijving
De online business komt in een stroomversnelling en we zoeken de juiste schipper die feilloos over de digitale wateren navigeert. Of dit nu een search campagne in Google Ads is, opvallende social campagne, display banner of LinkedIn-advertentie. Maar je hebt ook een scherp oog op vindbaarheid en een net zo scherpe pen voor de juiste content. Je weet daarbij te laveren tussen bereik en kliks. En we hoeven je niet uit te leggen dat een overzichtelijke rapportage van cruciaal belang is.

Bij wie kom je aan boord?
Buro voor de Boeg is een full-service communicatiebureau in Rotterdam voor merkontwikkeling, positioneringen, marketingcommunicatie met een volwaardig eigen online-team. We bouwen met 15 m/v met veel plezier aan succesvolle concepten, (online) middelen en succesvolle campagnes voor mooie merken, projecten en ambitieuze opdrachtgevers. Onze ruime ervaring in vastgoed, retail, non-profit en business-to-business breiden we nog elke dag uit, ook met prachtige consumentenmerken.

Ons profiel, onze kracht
In Rotterdam zijn we één van de 10 bureaus die gemeentelijke communicatieprojecten mogen verzorgen. Dat doen we succesvol, zowel in campagnes, vormgeving, online projecten en digitale innoviteiten. We voelen ons daarnaast uitstekend op ons plek als daadkrachtig adviseur voor ondernemers met de wens te groeien in kwaliteit. Bijzonder is onze trackrecord in bouwen aan plekken.

In heel Nederland zijn we actief in gebiedsmarketing en vastgoedcommunicatie overal verleggen we stenen, bouwen we merken. Van Abcoude tot Delft, van Nijmegen tot Zwolle, elke keer weer kijken we vanuit de kracht van de plek naar authentieke elementen. Waarbij we story-telling, content-marketing en placemaking onderdeel maken van onze strategie.

Onze conceptmatige aanpak vertalen we door in een unieke positionering met bijpassende on- en offline communicatiemiddelen. Van event tot site, van social mediacampagne tot film, van abri tot brochure. Waarmee we een goede basis leggen voor langdurige campagnes en succesvolle relaties, verkopen en nieuwe opdrachten. Aangevuld met opvallende en creatieve evenementen en out of the box- acties.

Is dit jouw kans?
Deel je onze liefde voor het vak? Heb je een vrolijke persoonlijkheid, breng je energie en daadkracht mee?

Heb je minimaal een HBO-opleiding en ben je misschien zelfs al wat bureau-ervaring rijker? Waar wás je dan al die tijd?

Mail je ons je motivatie en CV? Dat kan naar info@burovoordeboeg.nl.