OVG

Spark Sloterdijk (OVG) met vuur in de markt

Spark Sloterdijk (OVG) met vuur in de markt

Voor OVG Real Estate hebben we een tweede project in bewerking. De renovatie/transformatie/reinvention of Spark. Dit kantoorgebouw staat midden in het centrum van Amsterdam Sloterdijk. Dit gebied gaat kantoorgebruikers steeds meer verrassen, hier is een transformatie naar een woon/werk/toeristisch gebied gaande. Inmiddels zijn er al een groot aantal hotelkamers, leuke horeca en verrassend groene p ...[Lees Meer]

Shoot voor MM25 – OVG

Shoot voor MM25 – OVG

Met OVG werken we aan een transformatie: in MM25 wordt werken een feest. Een nieuw atrium, een nieuwe opbouw, maar vooral state-of-the art mogelijkheden in energie, klimaat en aansturing. Voor dit nieuwe project organiseerden we een shoot voor fotografie en film. De resultaten zijn prachtig… we houden jullie op de hoogte!

In actie voor OVG

In actie voor OVG

Buro voor de Boeg is na een pitch aangesteld als communicatiepartner voor een grootschalige herontwikkeling in Rotterdam. Het oude kantoor van Eneco aan de Marten Meesweg wordt omgezet in één van de meest slimme, energiezuinige en prettigste kantoren van Rotterdam. Met OVG wordt gewerkt aan branding, fotografie, film en op maat gemaakte communicatie voor potentiële huurders.